Klassisk tallrikshylla

Vitmålad tallrikshylla i klassisk modell. Hyllan är även slipad i lite shabby chic stil för en lite sliten och läcker stil. De allra största mattallrikarna får inte plats i denna utan medium eller mindre. Även ett hyllplan högst upp.

Tips: Kan även användas i barnrum för böcker att ställa upp istället för tallrikar. (Se de tre sista bilderna)

Mått: 84 cm bred, 46 cm hög.

SÅLD


Pris: 250 Kr mail:
dalarum@hotmail.com Kan även skickas med bussgods.
Foto: Dalkullan


Foto:  Sköna Hem, Boligmagasinet och Et Hjem

Follow my blog with Bloglovin


Härliga länkar
Fynda höstpyssel

Något jag gör under hösten är att bunkra upp med pyssel för mig och barnen av alla de slag som vi gillar. Det finns så mycket skoj att göra, och det är faktiskt dags att börja samla på sig tillbehör för att göra eget julgransdekorationer, julkort och allt sånt skoj. Men även för regniga och tråkiga dagar så är det alltid mysigt att kunna sitta och pyssla.

Vad gillar du att pyssla med?

Just nu är jag inne på decopage och målning av allt från askar till ramar. 
Och just nu har Panduro upp till 70% REA på deras hemsida. Jag har självklart varit inne och köpt på mig massa skoj både från REAn och vanliga sortimentet.

-Har gjort ett litet collage för att ge er lite inspiration-Foto: Panduro
Collage gjord av Dalkullan


Skolbänk med matchande stol

Charmig, äldre skolbänk och en matchande äldre trästol. Jag hittade inte dessa två möbler ihop utan de blev ett par vid ett senare tillfälle. Hur som helst är de jätte fint ihop då det gröna matchar så fint ihop. Båda vitmålade och på stolen har jag målat en söt krona i grått.


Mått på skolbänken: 65 cm bred, 62 cm hög.

Pris: 400 Kr  kr mail: dalarum@hotmail.comFoto: Dalkullan


Höstens dekorationstips

Jag har verkligen funnit en favorit som inte bara är väldigt snygg, utan är väldigt praktisk också. Den härliga dekortaionsstegen som finns i många olika varianter. Jag har snart en i varje rum, till barnen är det perfekt att hänga allt från korgar med pennor i till väskor. I köket har jag en där jag hänger mina kökshandukar och anndra dekorationer runt om. Sedan kan man inte bara ställa en stege på golvet, utan att hänga en på väggen tycker jag också är ett bra tips.

-Stegen måste bara vara höstens hetaste dekoration.-bloglovin

Mysig bänk

Vitmålad smal bänk perfekt för de mindre utrymmena som tex hallen. Tycker den är jätte söt och jag gillar smidiga möbler som även är praktiska.

SÅLD

Mått: 128 cm Lång, 28 cm Bred

Pris: 400 Kr mail: dalarum@hotmail.comFoto: Dalkullan


Dekorationsstege

Handgjord, vitmålad stege. Olika modeller kommer att komma framöver, ingen den andra riktigt lik. Denna modell har även en krok på höger sida. Snygg dekortaionsstege för att hänga allt från kläder, mysig filtar, skor, smycken eller varför inte till barnens rum med korgar med pennor och annan förvaring. Det är bara fantasin som sätter gränsen :)

SÅLD

Mått: 166 cm hög.

Pris: 350 Kr mail:dalarum@hotmail.com            Foto: Dalkullan

Om Dalarum

Jag är en kreativ tjej som älskar att skapa och har gjort det i hela mitt liv. Att renovera, skapa, måla, göra om  äldre möbler är något jag gärna lägger mycket tid på.  Här i bloggen kommer du få ta del av de möbler jag gjort om, tips, pyssel av alla de slag....ja allt som jag kommer förbi som har med inredning att göra.

Hoppas jag du kommer inspireras och en del av mina möbler jag visar kommer att kunnas köpas vid intresse. Jag åker ofta på auktioner och det är där jag oftast finner möbler jag bara känner att jag måste få hem och piffa upp. En del stannar hos mig, men en del kommer jag lägga ut på försäljning. Jag hoppas du kommer trivas och jag blir jätte glad om du lämnar en hälsning om du hälsar på.


Kontakt

Är du intresserad av att köpa något som ligger till salu i bloggen går det bra att kontakta mig via dalarum@hotmail.com.
Sakerna finns att hämta i Borlänge, Dalarna. Men en del går även att skicka via bussgods.

Har du övriga frågor eller vill få kontakt med mig för övrigt så är det bara att maila.

Vi hörs!RSS 2.0