Mysiga anslagstavlor

Köpte upp mig på flera kartonegr med gamla ramar här under helgen. Själklart blev det en hel högmed charmiga anslagstavlor i alla olika storlkear och stilar.


Alla till salu för mellan 150-200 kr styck beroende på storlek. Maila vid intresse dalarum@hotmail.com (Kan även skickas)
Fler modeller finns som inte är upplagda här på bild.

Min egengjorda Random Light lampa

 

Gjort en egen Random Light lampa här på kvällskvisten :)
Vad tycks?

Ska göra ännu en sådan här lampa imorgon, är det någon/några som vill att jag foto dokumenterar hur man gör och visar steg för steg hur man gör en sådan här läcker lampa så lämna bara en kommentar ♥


Dalarum är öppet igen :)

Nu har det bivit ett långt uppehåll i Dalarum bloggen. Men det var lite tufft i slutet på min graviditet så då blev det inte så kreativa dagar, sedan kom äntligen vår prinsessa några dgar senare än beräknat den 21 April. Och nu denna vecka har vi flyttat till ett underbart område till en underbart charmig större lägenhet lite utanför stan. Så det har varit fullt upp med stora händelser, men nu är jag tillbaka. Mer kreativ än någonsin och nu med en ny bostad och allt så finns det massa inredning att skriva om. Även en hel del annat också.

Jag hoppas jag har några inredningsgalad läsare kvar nu bara :)

Här är i varje fall min lilla prinsessa Nova som nu är 2 veckor gammal 


RSS 2.0