Dekorationspinne med mycket charm

Det finns verkligen hur mycket som helst du kan använda dig av från naturen att pyssla med, speciellt nu i juletid. Mitt senaste projekt har varit detta mina vänner. Denna fina dekorationspinne hänger nu i vardagsrummet över vår tv. Vi har hela familjen varit delaktiga på någotvis i att göra detta. Så hur gör du denna fina dekoration, jo det ska jag självklart berätta och ge lite tips om.


En pinne, lagom tjock och gärna lite mossa på för det är så fint. Min är cirrka 1½ meter lång. Sedan behöver du bark, en pensel, färg och papperssnöre. Klipp dina barkbitar i valfria storlekar och skriv sedan vad du är tacksam över i livet, en julhälsning eller varför inte bara ett ord du tänker på när du tänker på julen. Hemma hos oss skrev vi på varsin barkbit det vi ville och sedan knöt vi pappersnöre i dem.


Andra dagen dekorerade jag charmiga vintagebilder med kristyr. Recept på kristyr hittar du i inlägget innan detta. Här kan du välja att spritsa kristyr kring fotografier, julbilder, bokmärken eller vad du nu vill ha på just din dekorationspinne. Detta toppade jag med att hänga lite granris överst på pinnen så det hänger ner lite fint.


Det här rekomenderar jag er verkligen att göra, det både luktar gott och är väldigt hemtrevligt att se på, men tänk på att du kan göra denna så det blir personligt för ditt hem. Som jag brukar säga, det är bara fantisin som sätter gränserna :)

Kommentarer
Postat av: gunsan

Det där tycker jag om, supermysigt;)))



Kramizzzzz

2011-12-10 @ 00:06:56
URL: http://nybogunsan.blogspot.com
Postat av: onkis

Såå mycket fint du gör,

riktigt julstämmning på sakerna.

Kram!

2011-12-10 @ 06:58:00
URL: http://onkis.webblogg.se/
Postat av: ☆ Fru Eriksson

~Underbart vackert ~

/Kram Kram

2011-12-10 @ 09:33:27
URL: http://frunsblogg.blogspot.com/
Postat av: jenny

Så fint och härligt när man kan göra så mkt fint att naturmatrial:-D



Gillar dina ideeer!!!



Kram Jenny

2011-12-10 @ 13:49:42
URL: http://zockervadd.blogspot.com
Postat av: Vardaxlyx

JÄTTE fin =)

Kramkram

2011-12-10 @ 19:47:37
URL: http://vardaxlyx.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0