Omstylat pojkrumHär har vi resultatet av Emils rum. Inte har han bara bytt rum helt utan det är en helt ny stil på hans rum. Han valde att ha grönt och vitt som grundfärger. Det är bara en vägg där vi ännu inte är klara med, men resten av rummet bjuder jag på här. Nu har ni inga förebilder att jämföra rummen med, men jag tänkte berätta lite vad vi gjort ändå 


Hans säng är en f.d hög loftsäng som vi sågat ner till lagom höjd för en 5-åring. Sedan gjorde vi en koja under och köpte lite tjockare grönt tyg som vi hängt upp, under har vi lagt in en madrass och belysning. Ska även fylla på med mycket kuddar varefter. En egengjord tavla för Emils fina konstverk som är enkelt gjord av ett hyllplan som var över.


En hel del nytt som vägglampa, gardiner, lakan osv som går i olika gröna nyanser. Sedan är en del saker beställda via nätet som vi väntar på som en matta, taklampa m.m Men all grund är nu klar och sängen tog mest tid att få klar, men ett rum ska aldrig vara helt klart. Det är till för att fyllas på, eller hur!
Emil älskar sitt rum och det kommer att komma in en del tavlor också, både köpta och sådana som jag själv illustrerat.

Kommentarer
Postat av: onkis

Va fint och mysigt det blev.

2012-01-25 @ 20:56:31
URL: http://onkis.webblogg.se/
Postat av: Emelie

riktigt snyggt :)

2012-01-26 @ 18:17:14
URL: http://folkraceemelie.blogg.se/
Postat av: Cilla

Det blev jättemysigt!=D

2012-01-29 @ 23:26:54
URL: http://cillapillas.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0